Na een goed jaar afwezigheid verwelkomen we Western Digital Corporation weer terug bij ItsaRep. WDC is vooral bekend van de merken SanDisk en WD, waaronder interne en externe harde schijven en andere opslagsystemen op de markt gebracht worden. SanDisk’s populaire micoSD geheugenkaartjes verrijken menig fototoestel, terwijl de producten van WD zowel bij consumenten als zakelijke gebruikers voor gemak zorgen.

WD stapte wegens centralisering over op een internationaal bureau. De eerdere samenwerking beviel echter zo goed dat WD ons wederom heeft uitgekozen om de Nederlandse productreviews te coördineren en als aanspreekpunt voor de media op te treden.

WDC introduceert doorlopend nieuwe producten, waaronder recent ‘s werelds snelste 1TB microSD. De de komende tijd zullen we ons richten op het promoten daarvan. Natuurlijk doen we dat op onze kenmerkende pro-actieve ItsaRep-werkwijze, maar geïnteresseerde pers is altijd welkom om contact op te nemen. Met vragen en verzoeken kun je je wenden tot Anniek via wd(at)itsarep.nl.