Logo WD

Met gepaste trots kondigen we een nieuwe klant aan: Western Digital. Het bedrijf is vooral bekend van interne en externe harde schijven en andere opslagsystemen. Tot de producten behoren de draagbare My Passport range om bijvoorbeeld foto’s op reis veilig op te slaan. De My Cloud voor een persoonlijke cloud-omgeving in je huis. En zakelijke oplossingen zoals de WD Gold, een nieuwe harde schijf voor gebruik in datacenters.

WD heeft ons gekozen om de productreviews in goede banen te leiden en als aanspreekpunt voor de media te fungeren. We zullen ons de komende tijd richten op het promoten van een aantal nieuwe producten. Dat zullen we vanzelfsprekend pro-actief doen, maar we nodigen geïnteresseerde pers ook van harte uit hun interesse kenbaar te maken. Voor vragen en verzoeken kun je bij Erik terecht (erik (at) itsarep . nl).

Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC), werd opgericht in 1970 en is een topspeler in het ontwikkelen van storage-toepassingen om mensen in staat te stellen digitale content te maken, beheren, beleven en bewaren. Als voorloper in storage produceert het bedrijf een uitgebreid portfolio aan opslagproducten met effectief gebruik van technologie, grote efficiency, veel flexibiliteit en hoge snelheid. De producten worden verkocht onder de HGST en WD merknamen aan OEM’s, distributeurs, resellers, cloud providers en consumenten. Meer informatie op www.wdc.com