Western Digital Corp. en Sony Interactive Entertainment LLC (SIE) werken samen voor de eerste officiële PlayStation-gelicentieerde M.2 SSD voor PS5-consoles. Met de WD_BLACK SN850 M.2 SSD voor PS5 kunnen gamers de snelle opslagcapaciteit van hun console uitbreiden. De drive is geschikt om de meest intensieve gameplay aan te kunnen.

Western Digital heeft de drive getest in meerdere scenario’s voor PS5. Dit proces omvatte honderden uren van testen van de meest grafisch rijke games in verschillende genres, om ervoor te zorgen dat de gameplay van op de drive opgeslagen games net zo snel, soepel en visueel meeslepend is als altijd.

Met de WD_BLACK SN850 M.2 SSD voor PS5 kunnen gamers zowel PS5-games als PS4-games rechtstreeks vanaf de drive opslaan en spelen. Dankzij het alles-in-één SSD-ontwerp met heatsink is installatie zorgeloos. Lange laadtijden worden verkort met PCIe Gen4-technologie en een leessnelheid tot 7000 MB/s brengt gamers snel in het spel.

Beschikbaarheid
De WD_BLACK SN850 NVMe M.2 SSD voor PS5 is verkrijgbaar voor 214,99 euro voor 1TB, en 319,99 euro voor 2TB. De drive is nu exclusief te koop via de webshop van Western Digital, vanaf medio augustus 2022 is de drive verkrijgbaar bij andere geselecteerde retailers, etailers en wederverkopers.

Ga voor meer informatie over het WD_BLACK-portfolio van gamingoplossingen naar www.WDBLACK.com.