Een tikkeltje eigenwijs

It’s a Rep is geen gewoon PR- en communicatiebureau. Dat begint al bij onze organisatiestructuur. Wij werken met allrounders in communicatie en PR. Ons team bestaat uit door de wol geverfde PR-professionals en ondernemers. Dat levert een ijzersterke mix op van professionals met jarenlange ervaring, kwaliteit, professionaliteit én persoonlijke verantwoordelijkheid.

Mooi verhaal, maar wat heb je daar aan als klant?

Heel simpel: je hebt altijd contact met iemand die zowel verantwoordelijk is voor het account als verstand van zaken heeft. Wij houden van nuchter en realistisch. We zijn niet bang om tegengas te geven waar nodig en schakelen moeiteloos van strategisch advies naar praktische output. Daarbij hebben we de fun-factor in een samenwerking hoog in het vaandel.

Onze werkwijze

Wij bouwen en bewaken reputaties met doordachte, constante en creatieve communicatie en PR. Mooi gezegd, maar hoe dan? Voor een sterke communicatiestrategie maken we gebruik van het door onszelf ontwikkelde communicatie-model. Door dit model toe te passen zorgen we ervoor dat er altijd een uitgebalanceerde mix van krachtige verhalen ontstaat. Dat is managing reputations volgens It’s a Rep. Laten we eens contact hebben, dan lichten we het graag even toe.

Deze organisaties vertrouwen al op ons

PR-bureau Toucan Toco Nederland
Check Point Research
PR-bureau Toucan Toco Nederland
PR-bureau Toucan Toco Nederland
Check Point Research
PR-bureau Toucan Toco Nederland
Kun je wijze raad en een doortastende aanpak wel waarderen?
We maken graag kennis.