Nieuwe functies zijn onder meer DataFlow, Embrace voor SAP en Teradata, en verbeteringen voor de user experience, data-exploratie en het laden van data 

Met medewerkers die massaal vanaf verschillende locaties werken, is het faciliteren van samenwerking tussen teams en directe toegang tot inzichten belangrijker dan ooit. Daarom kondigt ThoughtSpot, leverancier van een search en AI-driven analytics platform, ThoughtSpot 6.2 aan. De nieuwe versie van het platform biedt onder meer mogelijkheden voor data-exploratie, samenwerking en visualisatie om organisaties te helpen in recordsnelheid ongekende waarde uit hun data te halen. 


Met ThoughtSpot 6.2 kunnen organisaties hun data koppelen, delen, samenwerken aan analyses en snel actie ondernemen op basis van inzichten. Met nieuwe functies zoals DataFlowEmbrace voor SAP en Teradata, en de ThoughtSpot bulkloader-API, hebben bedrijven meer flexibiliteit en keuze in hoe ze data gebruiken voor search- en AI-driven analyses. Ongeacht waar de data vandaan komt. 

Dataflow


Embrace

Via Individual Chart Sharing kunnen gebruikers een specifieke visualisatie delen met een collega, zodat ze vanuit dezelfde weergave binnen één prikbord kunnen werken. Met hetzelfde gebruiksgemak als Google Docs kunnen gebruikers bewerkingsrechten voor een specifieke visualisatie delen en vragen, in plaats van alleen voor een volledig rapport of dashboard. Zo is het makkelijk om samen te werken aan specifieke en relevante datasets. Met de nieuwe Subscribe Assistant-functie kan de eigenaar van een bestand andere gebruikers ook abonneren op specifieke titels binnen een prikbord. Zo wordt het voor medewerkers nog makkelijker om de juiste data en KPI’s te krijgen.


“Bij ThoughtSpot weten we dat de data slechts zo waardevol is als de inzichten die het oplevert. Het is onze missie om het zo snel en makkelijk mogelijk te maken om toegang te krijgen tot de juiste inzichten waarmee onze klanten de best geïnformeerde beslissingen kunnen nemen”, zegt Ajeet Singh, Mede-oprichter & Executive Chairman van ThoughtSpot. “Tijd is essentieel voor bedrijven die intelligentie nodig hebben om de juiste beslissingen te nemen. De combinatie van functies die we introduceren in ThoughtSpot 6.2 is een enorme stap voorwaarts in het helpen van onze klanten om samen te werken, inzichten te delen en vooral: sneller dan ooit actie te ondernemen.”

“We zien dat klanten slimmere beslissingen moeten nemen op elk niveau in hun organisatie terwijl ze te maken hebben met een nieuwe zakelijke wereld”, aldus  Vishal Kasera, Director of Product bij ThoughtSpot. “ThoughtSpot 6.2 maakt dit mogelijk door de ervaring te verbeteren voor iedereen die betrokken is in het proces van data naar het nemen van beslissingen. Van beheerder tot analist en business professional.”
ThoughtSpot 6.2 is direct beschikbaar voor huidige klanten van ThoughtSpot.

Klik hier voor het volledige persbericht met alle nieuwe features in ThoughtSpot 6.2