Op 6 oktober vindt het Connect365 Management & IT symposium plaats. Een dag vol interessante keynotes, break-out sessies en praktijkcases. Trendwatchers Peter van der Wel, Tony Bosman en Peter Ros geven hun visie op de digitale transitie in de zorg, overheid en zakelijke markt. De dag wordt afgesloten door ethisch hacker Niels Schweisshelm met een live hacking demo. Het symposium is in het Evoluon in Eindhoven en is gratis toegankelijk.

Technologische ontwikkelingen en innovatie beïnvloeden de manier van werken in vrijwel elke branche en sector. Maar hoe pak je als organisatie dit slim aan? Ondernemer en trendwatcher Peter Ros laat bestuurders, managers en ondernemers met andere ogen naar hun business en technologie kijken. Peter van der Wel spreekt over de complexiteit, maar ook de mogelijkheden, van innovatie in de (gemeentelijke) overheidsorganisatie van 2026. En Tony Bosma geeft zijn visie over de fundamentele transitie in de zorg, die veel kansen biedt voor zowel zorgverlener als patiënt.

Live hacking demo

Met social engineering kraakt een hacker de zwakste schakel binnen IT-security: de mens. Steeds meer organisaties gebruiken deze methode om hun security-beleid te verbeteren. Niels Schweisshelm is ethisch hacker bij Outpost24 en hij laat met een live demonstratie zien wat de gevolgen kunnen zijn van een geïnfecteerde USB-stick.

Inschrijven

Ook zijn er interessante parallelsessies over onder andere de evolutie van end user computing en communicatie anno 2016. Ga naar bezoekconnect365.nl voor het volledige programma en de mogelijkheid om kosteloos in te schrijven.