Donderdag 20 maart vond in conceptstore Hutspot de lancering van het vernieuwde stijl-platform Stijlmeisje.com plaats. Van 18:00 tot 21:00 uur trok de besloten ‘kick-off’ zo’n 120 bezoekers en presenteerde eigenaresse Imke Walenberg met mede-Stijlmeisjes Anne van der Ven en Sella Molenaar het nieuwe concept.

De modeblog werd al in 2012 opgericht door Imke Walenberg. In de Amsterdamse winkel Hutspot vierde Stijlmeisje.com haar vernieuwde concept: de toevoeging van stijlmeisjes Anne en Sella en een verandering van inhoudelijke koers. Op het stijl-platform kan je vanaf nu terecht voor al het nieuws op het gebied van mode, kunst én cultuur. En dat zowel online als offline, bewees het event in Hutspot afgelopen week.

Concept
Voor de kick-off koos Stijlmeisje voor Hutspot omdat het concept van de winkel past bij dat van de website. “Op Stijlmeisje.com willen we niet alleen over mode communiceren, maar ook over kunst, muziek en events. Hutspot doet in principe hetzelfde en combineert al deze facetten ook nog met events”, aldus Walenberg. Mensen in aanraking en contact laten komen met bijzondere (kunst)initiatieven én met inspirerende mensen is een missie op zich van de stijl-website. Daarin slaagt Stijlmeisje.com in het bijzonder door die avond onder andere hapjes te serveren van De Insectenbar.

Samenwerkingen
Stijlmeisje staat dan ook zeker open voor samenwerkingen. “Voor deze lancering hebben we met veel partijen een deal kunnen sluiten, zoals de posters die we van Hema kregen, de goodiebags via cadeauplatform Milledoni en de Bello Limoncello en Brusco die via Natwerk werden geregeld.” In ruil daarvoor staat het logo of product van de desbetreffende partij die avond extra in de schijnwerpers. Iedereen die met Stijlmeisje wil samenwerken kan contact opnemen via imke@stijlmeisje.com.

Bekijk voor een impressie van de avond de video op https://vimeo.com/90157933 en de foto’s op de Facebook-pagina.

Inline afbeelding 1 Inline afbeelding 2 Inline afbeelding 3 Inline afbeelding 4
Onderschrift foto’s
Stijlmeisje team tijdens de lancering in Hutspot. Copyright fotografie Roselien Beerten (www.roselienbeerten.com). Beelden in hoge resolutie zijn op te vragen via imke(at)stijlmeisje.com