stijlmeisje-logo

Stijlmeisje, het platform voor styling, stijladvies en personal shopping, is nu ook in te huren voor een fashionable kinderfeestje. Dit nieuwe initiatief voorziet in de toenemende vraag van ouders en kinderen om een bijzonder kinderfeestje te organiseren waarin mode de hoofdrol speelt. Stijlmeisje beantwoordt deze behoefte in de vorm van fashion-feestjes voor kids, variërend in leeftijd van 8 tot 14 jaar.

Thema’s
Dress to Impress, Walk the Red Carpet, Model voor 1 dag… een paar voorbeelden van de verschillende thema’s die een fashion-kinderfeestje kunnen hebben. Stijlmeisje zorgt ervoor dat de jarige én de vriendjes en vriendinnetjes een, op de wensen van het kind/de ouder afgestemde, modedag krijgen. Een dag waarop niet alleen kleding een belangrijke rol inneemt, maar ook het zelfvertrouwen van de kids: Waar voel je je het lekkerst in? Hoe kom je zelfverzekerder over? Hoe creëer je je eigen stijl? Door met elkaar op deze speelse manier bezig te zijn met deze vragen door middel van mode, durven kinderen sneller uit hun comfort-zone te komen en worden ze minder gehinderd door de druk van de groep die vaak aanwezig is op het schoolplein of sportclub.

Zelfvertrouwen
“In mijn werk als stijladviseur en personal shopper heb ik ook regelmatig kids als klant. Ik merk dat velen van hen het erg leuk vinden om zelfs al op jonge leeftijd met mode bezig te zijn. Dit gaat vaak gepaard met het creëren van een eigen identiteit, iets dat niet makkelijk is op die leeftijd”, aldus Imke Walenberg, oprichter en eigenaar van Stijlmeisje. “Door samen enthousiast en gestructureerd met mode aan de slag te gaan, zie je hun zelfvertrouwen groeien.”

Naast het stylen en adviseren van individuele kids, maakt Stijlmeisje nu dus de stap naar het organiseren van kinderfeestjes. Met een groep van maximaal 10 kinderen zorgt Stijlmeisje voor een stijlvolle middag waarbij plezier hebben bovenaan staat.

Ga naar de website van Stijlmeisje voor meer informatie met betrekking tot het aanbod en de kosten van stijladvies, fashion-feestjes en mode-workshops.