Beveiligingsbedrijf SentinelOne heeft voor ItsaRep gekozen om de naamsbekendheid te vergroten en reputatie verder te versterken. Het bedrijf is een relatief jonge speler in de security-markt (opgericht in 2013) en heeft zich nu al weten te ontwikkelen tot internationale speler, mede dankzij de innovatieve en effectieve visie op beveiliging.

De focus ligt op het beschermen van endpoints (allerhande IT-apparatuur die we dagelijks gebruiken) door middel van verschillende vormen van kunstmatige intelligentie. Hiermee zijn ze de traditionelere security-bedrijven vaak te slim en te snel af.

PR voor security

Het is voor ons een mooie toevoeging aan de lijst met security-bedrijven die we mogen vertegenwoordigen. We teren op een ruime ervaring in PR voor security-organisaties en kennen dus de business, het medialandschap en het jargon. Het zorgt ervoor dat we makkelijk kunnen schakelen.

Een van de stokpaardjes van SentinelOne is het autonome karakter van de endpoint-bescherming. Zonder al te veel omkijken door IT-admins, netwerkbeheerders en securityspecialisten worden aanvallen automatisch gedetecteerd en afgeweerd. Bovendien worden eventuele geïnfecteerde systemen ook nog eens simpel teruggezet naar de originele staat. Enorme tijdswinst dus voor IT-personeel en geen overlast voor de eindgebruiker.