dutchitchannel awards
De lezers van Dutch IT-channel, het platform voor IT-professionals en channel partners, hebben SaasNow uitgeroepen tot ‘Most Disruptive Business Analytics Solution of the year’. De oplossing is een gezamenlijk initiatief van hosting provider Amsio en SAS Nederland en stelt business professionals in staat zelf ad hoc data te onderzoeken en snel tot nieuwe inzichten te komen.

SAS en Amsio namen de award in ontvangst tijdens het Dutch IT-channel Awards nieuwjaarsgala onder toeziend oog van zo’n 500 aanwezigen. Gerben van Leeuwen, CEO van Amsio noemde de award ‘een erkenning van de sterke focus op innovatie en het resultaat van een intensieve en succesvolle samenwerking met SAS Nederland’.

Onderscheidend

Met het winnen van de Dutch IT-channel Award lieten SAS en Amsio de andere genomineerden binnen de categorie, SAP en Aorta Business Intelligence Solutions, achter zich. Het SaasNow-concept is onderscheidend door zijn flexibiliteit en eenvoud; het is binnen een dag te implementeren, makkelijk uit te breiden en maandelijks opzegbaar. SaasNow wordt inmiddels in 166 landen aangeboden waarbij ook wordt ingespeeld op lokale behoeften door de omgeving in een datacenter binnen de landsgrenzen te hosten.