Managing Reputations

Reputatiemanagement

Wij bouwen en bewaken reputaties door middel van doordachte, constante en creatieve communicatie en PR.

Mooi gezegd, maar hoe dan? Reputatiemanagement vraagt om heldere blik, een gedegen advies, een sterke communicatiestrategie en een betrouwbare partner die je zo af en toe op het juiste pad houdt. Content speelt hierin een centrale rol.

En dat kan in allerlei vormen zijn: tekst, beeld, video, infographics, social media, eigenlijk alles waarmee je communiceert (we kunnen je zelfs iemand aanbevelen die je pand komt inrichten, maar dat is puur toeval). Samen met jou bepalen we de beste communicatieboodschappen, kiezen de juiste kanalen, ontwikkelen de content. En natuurlijk vieren we ook de resultaten met jou.

Wij creëren kraakheldere multifunctioneel inzetbare en kostenbewuste content.

Wij maken content die de basis vormt voor verschillende doeleinden en doelgroepen en geschikt is voor online en offline media, betaalde en redactionele aandacht, intern en extern.

Onze kracht zit in het maken en sturen van reputaties via deze multifunctioneel inzetbare content.

Bovendien hebben we zelf een beregoeie reputatie bij de media, dus daar vinden we makkelijk onze weg. Zo realiseren we niet alleen sneller resultaten, maar ook langdurige aandacht van je doelgroepen: de (potentiële) klanten, partners, medewerkers en de media.

Enkele van onze opdrachtgevers

Ook klaar voor een doordacht PR-pan?

Wij bouwen reputaties. Maar we kunnen er ook heus eens over praten. Laten we kennismaken.