De Quoratio Groep heeft werving- en selectiebureau Strictly People overgenomen. Het stelt beide partijen in staat om beter tegemoet te komen aan de brede vraag naar professionals voor de salarisadministratie.

Strictly People vervult vanuit Zevenbergen en Middelburg vacatures voor salarisadministratie op zowel vaste als tijdelijke basis in heel Nederland, en is daarnaast bekend als organisator van de verkiezing voor salarisprofessional van het jaar. Het sterke netwerk van Strictly People binnen de salarisadministratie was een belangrijke reden voor de Quoratio Groep om de samenwerking aan te gaan. Wim van den Nobelen, oprichter van Strictly People over de samenwerking: “Als compacte en wendbare organisatie hebben wij ervoor gekozen om ons te richten op de ervaren salarisadministrateur, en die zo goed mogelijk te matchen met de vraag vanuit de markt. Dat specialisme heeft ons ver gebracht, en wij kijken uit naar de mogelijkheden die de overname door de Quoratio Groep ons geeft. De vraag naar goede salarisadministrateurs blijft onverminderd groot, en met deze stap kunnen we samen de markt in de volle breedte bedienen.”

Jochem Kentgens, CEO van de Quoratio Groep: “De salarisprofessional speelt een belangrijke rol in onze Zero Admin-ambitie. Door mensen, systemen en processen optimaal te laten samenwerken kunnen organisaties zich richten op hun missie en primaire doelstellingen. De overname van Strictly People is daarom een logische stap. Waar wij een goed netwerk hebben van jonge, talentvolle salarisadministrateurs die wij vaak zelf opleiden, zijn we minder groot in de ervaren salarisprofessionals. Strictly People beschikt juist over een groot netwerk van ervaren professionals en wordt door klanten ook specifiek daarvoor gevonden. Door beide organisaties in een groep te hebben, kunnen we klanten optimaal bedienen en ook onze ervaren mensen uitdagende opdrachten bieden. Onze klanten en onze medewerkers profiteren zo van deze overname.”

Strictly People zal als label voor detachering van zelfstandige salarisprofessionals opereren binnen de Quoratio Groep, die mede dankzij de overname bestaat uit zo’n 800 FTE. Inclusief aangesloten ZZP’ers zijn er bij klanten van de Quoratio Groep dagelijks zo’n 1.000 mensen aan het werk.