Managing Reputations met stijl

Over ons

ItsaRep is geen PR-/communicatiebureau zoals zo vele andere. Dat begint al bij onze organisatiestructuur.

Wij zijn (vermoeden we) de eerste maatschap in communicatie en PR. De bundeling van door de wol geverfde communicatie- en PR-professionals en ondernemers levert een ijzersterke basis. Jarenlange ervaring en kwaliteit komen samen met professionaliteit én persoonlijke verantwoordelijkheid.

Mooi verhaal, maar wat heb je daar aan als klant?

Heel simpel: je hebt altijd contact met iemand met verantwoordelijkheid voor de klant én kennis van zaken. Waar vind je dat nog?!

Wij houden van nuchter en realistisch; zijn niet bang om tegengas te geven waar nodig en schakelen moeiteloos van strategisch advies naar praktische output. En dat alles terwijl we de fun-factor voor de klant en voor onszelf hoog in het vaandel hebben.

Word je blij van he? Wij ook. Wie die ‘wij’ zijn, dat lees je op onze teampagina.

Is Nederland niet groot genoeg voor je? We zijn een Benelux PR-bureau dankzij onze eigen ItsaRep-collega in België. Daarnaast zijn we preferred partner van drie internationale PR-netwerken voor samenwerking met andere landen.

Zo bouwen wij reputaties

Wij bouwen en bewaken reputaties door middel van doordachte, constante en creatieve communicatie en PR.

Mooi gezegd, maar hoe dan? Reputatiemanagement vraagt om heldere blik, een gedegen advies, een sterke communicatiestrategie – en een betrouwbare partner die je zo af en toe op het juiste pad houdt. 

 

Deze organisaties vertrouwen al op ons

Klaar voor nuchtere reputatiebouwers?

Wij staan klaar voor jou. Vraag ons eens naar de mogelijkheden. Wie weet heb je binnenkort een daadkrachtig PR-plan op je bureau liggen.