Een bureau met kennis

It’s a Rep is geen PR-en communicatiebureau zoals zo vele andere. Dat begint al bij onze organisatiestructuur.
Wij zijn (vermoeden we) de eerste maatschap in communicatie en PR. De bundeling van door de wol geverfde communicatie- en PR-professionals en ondernemers levert een ijzersterke basis. Jarenlange ervaring en kwaliteit komen samen met professionaliteit én persoonlijke verantwoordelijkheid.

Mooi verhaal, maar wat heb je daar aan als klant?

Heel simpel: je hebt altijd contact met iemand met verantwoordelijkheid voor de klant én kennis van zaken. Waar vind je dat nog?!

Wij houden van nuchter en realistisch; zijn niet bang om tegengas te geven waar nodig en schakelen moeiteloos van strategisch advies naar praktische output. En dat alles terwijl we de fun-factor voor de klant en voor onszelf hoog in het vaandel hebben.

Word je blij van he? Wij ook. Wie die ‘wij’ zijn, dat lees je op onze teampagina.

Is Nederland niet groot genoeg voor je? We zijn een Benelux PR-bureau dankzij onze eigen It’s a Rep-collega in België. Daarnaast zijn we preferred partner van drie internationale PR-netwerken voor samenwerking met andere landen.

Zo bouwen wij reputaties

Wij bouwen en bewaken reputaties door middel van doordachte, constante en creatieve communicatie en PR.

Mooi gezegd, maar hoe dan? Reputatiemanagement vraagt om heldere blik, een gedegen advies, een sterke communicatiestrategie – en een betrouwbare partner die je zo af en toe op het juiste pad houdt.

Nog iets anders belangrijks

We zijn bijna allemaal ouders, en helaas hebben sommigen van ons ook de ervaring met kinderziekenhuizen. Om dat een heel klein beetje leuker te maken, zijn wij bedrijfsvrienden van het UMC Utrecht & Wilhelmina kinderziekenhuis. Naast een sponsorbedrag, zamelen we regelmatig met creatieve acties geld in voor extraatjes om kinderen in het ziekenhuis af en toe te even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Meer weten of zelfs helpen? Neem even contact op en volg onze kanalen om op hoogte te blijven.

 

Deze organisaties vertrouwen al op ons

PR-bureau Toucan Toco Nederland
Check Point Research
PR-bureau Toucan Toco Nederland
PR-bureau Toucan Toco Nederland
Check Point Research
PR-bureau Toucan Toco Nederland

Vertrouwt jouw organisatie binnenkort ook op ons?