CyberArk heeft in het derde kwartaal van 2018 een omzet geboekt van 84,7 miljoen dollar. Dit is een groei van 31 procent ten opzichte van een jaar eerder.
Het operationele inkomen op basis van GAAP was 8,8 miljoen dollar. Vorig jaar was dat 1,7 miljoen dollar. De nettowinst was in het derde kwartaal 8,1 miljoen dollar of 22 dollarcent per aandeel. Een flinke groei ten opzichte van de 1,7 miljoen dollar of 5 dollarcent per aandeel van het jaar daarvoor.
Op basis van non-GAAP was het operationele inkomen in het derde kwartaal 21 miljoen dollar, in 2017 was dit 10,7 miljoen dollar. De nettowinst bedroeg 17,8 miljoen dollar of 48 dollarcent per aandeel. Een jaar eerder was dit 8,9 miljoen dollar of 25 dollarcent per aandeel.
CyberArk wist in het derde kwartaal meer dan 200 nieuwe klanten binnen te halen, zodat er momenteel meer dan 4200 bedrijven worden bediend. Vooral de sectoren overheid, zorg, financiële diensten en industrie zijn sterk vertegenwoordigd, terwijl afgelopen periode er relatief veel retailklanten bij kwamen.
Het partner ecosysteem werd belangrijker, dankzij strategische alliantiepartners als PwC en technologiepartners waaronder SailPoint en Okta.