SXSW
Sommige items op mijn bucket list staan er al veel te lang op. Maar dit jaar kan er eindelijk weer eentje worden afgestreept: een bezoek aan
SXSW! Samen met Ward, die als SXSW-ervaringsdeskundige precies weet welke events je echt niet mag overslaan, begeef ik me komend weekend naar Austin, Texas.

Het programma biedt bijna teveel om te bevatten en kiezen wordt nog moeilijk aangezien veel boeiende sessies tegelijkertijd plaatsvinden. Ga ik bijvoorbeeld zaterdag naar ‘Is curated content creating tunnel vision’ of naar ‘How to master blending journalism & content marketing’?

New Dutch Wave

En dan hebben we het nog niet eens over de showcases en feestjes. We zullen het ter plaatse wel zien. Zeker is dat er ook genoeg landgenoten zijn waar kennis mee gemaakt kan worden. Zo is er op SXSW namelijk een soort Holland Heineken Huis; het New Dutch Wave Huis. De initiatiefnemers van de New Dutch Wave willen Nederlandse ondernemers en creatieven een platform bieden om zichzelf tijdens het event te presenteren.

We zullen op verschillende platformen zoals Marketingonline, Adformatie en dit blog, de highlights van de conferentie delen. Ofwel, stay tuned!