AutoStore 6 volledig geïntegreerd met Canon’s MEAP uitgevoerde MFP’s en direct beschikbaar

Wetzlar, Duitsland, 25 april 2012 – Notable Solutions, Inc. (NSi), leverancier van content capture software en workflow-oplossingen, stelt AutoStore 6 per direct beschikbaar voor multifunctionele printers (MFP) van Canon. Door de AutoStore-technologie te combineren met Canon’s MEAP Web development-platform, kunnen bedrijven hun Canon imageRUNNER Advance MFP’s uitbreiden met een geavanceerde workflow-oplossing.

NSi AutoStore stelt informatiewerkers in staat intelligente document-workflows te ontwikkelen om zowel papieren documenten als digitale content vast te leggen en gecontroleerd te verspreiden binnen het bedrijf. Hierdoor zijn bedrijfsprocessen te verbeteren en efficiënter te maken. Bovendien zorgt de geïntegreerde authenticatie, centraal apparaatbeheer en datavalidatie voor betere beveiliging van informatie.

Howard Roberts, European Solutions Planning Director van Canon Europe zegt: “We zijn blij dat we nu NSi AutoStore 6 via ons resellerkanaal kunnen aanbieden in Europa. Dankzij de MEAP-technologie kunnen onze imageRUNNER Advance apparaten integreren met de capture workflow-functionaliteit van NSi AutoStore 6. Hierdoor krijgen onze klanten een andere gemakkelijke oplossing voor document capture.”
Toegang tot software
Canon-resellers en -partners kunnen de software eenvoudig downloaden van een speciale FTP-server. Toegang tot die server is te verkrijgen via het Europese hoofdkantoor van NSi. Bestaande Canon-partners die NSi AutoStore willen toevoegen aan hun portfolio kunnen dat doen via het Europese hoofdkantoor van NSi. Meer informatie over AutoStore en de integratie met Canon MEAP-apparatuur met internettoegang is te vinden op http://www.nsiautostore.com/autostore/capture/multifunction-devices/canon/