Wetzlar, Duitsland, 26 juli 2011
 – Notable Solutions, Inc (NSi), leverancier van content capture software en workflow-oplossingen, heeft het grootste marktaandeel behaald in de sector ad hoc transactional capture software. Uit onderzoek van Harvey Spencer Associates (HSA) blijkt dat de voorsprong meer dan tien procent is, ten opzichte van de eerstvolgende speler.Het onderzoeksrapport gaat in op de wereldwijde markt voor document capture software. Transactional capture, ofwel het digitaal vastleggen van transactiegegevens, vormt hierbij een belangrijk onderdeel. HSA definieert dit als het ad hoc inscannen van een of meerdere pagina’s door kantoor/kenniswerkers. Volgens het onderzoek is NSi AutoStore de grootste speler in deze categorie.AutoStore
NSI’s AutoStore is een netwerkgeoriënteerd platform dat MFP’s (multifunctionele print- en scanapparatuur) integreert, zodat betrouwbare uitwisseling van papieren en elektronische documenten mogelijk is. NSi heeft afgelopen jaar een flinke groei gerealiseerd met 200.000 apparaten verbonden aan 25.000 servers voor 5.000 klanten. Het platform is toepasbaar op meer dan 500 soorten MFP’s.

Over het onderzoek
Het rapport ‘De wereldwijde markt voor Document Capture Software’ wordt jaarlijks gemaakt en wordt in de sector als standaard gezien voor een accuraat marktbeeld. De studie deelt de markt op in verschillende deelgebieden, zoals verticale markten, marktleiders en hoofdcategorieën, en identificeert trends.

—–

Over Notable Solutios, Inc.
Notable Solutions, Inc. (NSi) is een specialist in zowel papieren als elektronische content capture en levert bedrijfsautomatisering daarvoor. NSi’s belangrijkste product is AutoStore, wat papieren en elektronische documenten inleest via kopieerapparaat, scanner of printer en de informatie vervolgens geschikt maakt voor gebruik in diverse bedrijfssystemen. Hierdoor kunnen bedrijven sneller werken met de juiste informatie en met minder papier. AutoStore ondersteunt meer dan 500 modellen MFP’s en netwerkverbonden scanners, van Fujitsu, HP, Kodak, Konica Minolta, Kyocera, Lanier, Lexmark, Ricoh, Savin, Sharp and Xerox. Voor meer informatie: www.nsiautostore.com.