ARCHOS breidt de populaire lijn Oxygen-tablets uit met de Oxygen 101 S. Ondanks zijn lage prijs van 179,99 euro, heeft de tablet premium-specificaties voor veelzijdig gebruik.
Het 10,1 inch LCD-scherm is met zijn full HD-resolutie ideaal om films en series te bekijken. De deca-core 4G MediaTek Helio X20 chipset is geschikt voor zwaar werk en biedt optimale connectiviteit. 3 GB aan RAM-geheugen en een opslagcapaciteit van 32 GB garanderen een vlotte gebruikservaring en een snelle responstijd.
Een POGO-connector stelt gebruikers in staat accessoires te verbinden, zoals een toetsenbord of docking station. De vingerafdruksensor ontgrendelt de tablet bliksemsnel en beschermt gevoelige bestanden. De batterij van 6.000 mAh is voldoende voor een werkdag of entertainment tijdens een lange reis.
De Oxygen 101 S draait Android 9 Pie, voorzien van nieuwe functies, een vernieuwd navigatiesysteem, geoptimaliseerd batterijgebruik, privacyverbeteringen en natuurlijk toegang tot de Google Play Store, met meer dan 1,3 miljoen apps, boeken, games en films.
De ARCHOS Oxygen 101 S is beschikbaar vanaf het eerste kwartaal van 2019. De adviesprijs bedraagt 179,99 euro.