We krijgen versterking van Yvon Reitsma, en hebben in Veerle Wijsgeer een Belgische agent gevonden om de Benelux-klanten beter te kunnen bedienen. Beiden zijn ervaren communicatie- en PR-professionals, waarbij Yvon zich de laatste jaren naast PR heeft gespecialiseerd in content marketing.

Yvon heeft ruime ervaring in het communicatie- en PR-vak. Na werkzaam te zijn geweest bij verschillende PR-bureaus, startte ze in 2015 als zelfstandig communicatieprofessional. Daarna trad ze in dienst bij agrarische dienstverlener AgroCares, als Content Marketeer. Naast diverse scholingen deed ze op dit gebied ook praktijkervaring op met haar succesvolle reisblog Travelvibe. Bij ItsaRep werkt ze onder meer aan het traject voor de herpositionering van het Nederlands Bakkerij Centrum en de introductie van FOODBASE, een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van vers eten en goede voeding. Daarnaast ondersteunt ze de andere teamleden met haar SEO- en online marketing-kennis.

Voordat ze vorig jaar het initiatief nam voor haarzelf te beginnen, werkte Veerle Wijsgeer bij de top van de Belgische PR-wereld. Haar opdrachtgevers zijn met name start-ups en scale-ups. Regelmatig zitten hier partijen tussen die de stap naar Nederland willen zetten. Door samen te werken met ItsaRep kan er aan een naadloze Benelux-aanpak worden gewerkt. Uiteraard geldt dit ook voor Nederlandse ItsaRep-klanten die in België willen werken aan hun reputatie. Wijsgeer is hiervoor het lokale aanspreekpunt. De eerste samenwerkingen hebben al plaatsgevonden, onder meer met F5 Networks en Destiny.

Met Yvon en Veerle halen we twee communicatiespecialisten in huis met een bak aan ervaring in verschillende elementen van het vak zoals content en online marketing en PR. Reputatiemanagement kent allerlei vormen, en we willen onze klanten zo breed mogelijk ondersteunen. We kunnen bestaande klanten van extra diensten voorzien op basis van de aanvullende kennis van Yvon, en bedrijven die de stap naar België willen zetten, bedienen we op maat met Veerle. Daarnaast is met deze aanwinst onze slagkracht weer een stukje groter geworden zodat we nieuwe en grotere projecten aankunnen.