We zijn 2021 lekker gestart! De virtual coffee in het thuiskantoor in plaats van op onze fijne  werkplek Grytte Bloemenheuvel is inmiddels business as usual. En we zijn aan de slag gegaan voor enkele mooie bedrijven! 

Bizzomate en Appronto
De ervaring die we in de afgelopen jaren met Mendix hebben opgedaan, is niet onopgemerkt gebleven bij partners van de low-code specialist. Voor Bizzomate werken we aan verschillende content marketing campagnes en aan meer awareness. Sinds begin dit jaar ondersteunen we Appronto in het vergroten van de naamsbekendheid door PR en content marketing. Allebei bouwen ze onder andere applicaties op basis van het Mendix-platform, en bedienen daarmee organisaties in uiteenlopende sectoren. Wij ondersteunen beiden, zij het met verschillende aanpak en accenten.

PrivacyPerfect
Privacy is altijd belangrijk en helaas is de bescherming ervan niet altijd perfect. Totdat je met PrivacyPerfect in zee gaat natuurlijk. Vorig jaar zijn we met hen een pilot traject gestart om aan de slag te gaan met PR. Dit jaar verstevigen we de samenwerking met een Nederlandstalige website en een veelzijdig PR-plan.

Rapid Circle

Rapid Circle is een Nederlands IT-bedrijf dat organisaties helpt de overstap te maken naar de Microsoft Cloud. We hebben eerder PR-advies en -ondersteuning gegeven toen het een investering ontving van private equity specialist Mentha Capital. Dit jaar wordt de samenwerking intensiever en richten we ons voor Rapid Circle op de positionering.  

Een overzicht van alle klanten is hier te vinden. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen doen? Neem eens vrijblijvend contact op.