Grootste verzameling van technische integraties om privileged accounts sneller en beter te beschermen

CyberArk heeft op de RSA Conference in San Francisco de CyberArk Marketplace geïntroduceerd. Deze marktplaats biedt het meest uitgebreide overzicht van technologische integraties om privileged accounts te beschermen. Security- en IT-teams kunnen zo makkelijker en sneller belangrijke accounts bedrijfsbreed beveiligen, ongeacht of dit lokaal of in de cloud is, en door gehele DevOps pipelines heen.

De CyberArk Marketplace biedt een betrouwbaar platform om makkelijk en in vier muisklikken integraties te vinden en te implementeren met de CyberArk Privileged Account Security toepassing. Op die manier zijn privileged accounts en data te beschermen door de hele stack, waaronder security, IT Operations, cloud, DevOps en Robotic Process Automation software. De marktplaats is bedacht als community en zal op die basis verder uitgebreid worden met bijdragen van CyberArk C3 Alliance partners en anderen.

“De CyberArk Marketplace is typerend voor de visie dat effectieve beveiliging een teamsport is”, aldus Adam Bosnian, executive vice president, global business development, CyberArk. “We bouwen samen een dynamisch platform dat tegemoet komt aan het risicomanagement en de compliancy-eisen bij gebruikers en tegelijkertijd de investeringen in security-toepassingen maximaal laat renderen. Uiteindelijk is het immers de bedoeling om deze investeringen effectief in te zetten tegen alle verschillende bedreigingen.”

“Bedrijven moeten hun informatie beschermen in een continu veranderend speelveld”, zegt Patrick McCue, senior vice president Worldwide Partners bij Okta. “Security-toepassingen die goed samenwerken maken het veel makkelijker om tegenmaatregelen te treffen tegen de bedreigingen. De CyberArk Marketplace is een prima voorbeeld van hoe we daarin samen kunnen werken; in ons geval door Okta’s identity and access management solution te combineren met de CyberArk Privileged Account Security toepassingen.”