• Finalisten worden door nominatie erkend als wereldwijde voorlopers in digitale innovatie
  • Bekendmaking winnaars tijdens Mendix World op 16 en 17 april in Rotterdam

Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijde leider in low-code, maakt vandaag de namen van de finalisten bekend van de eerste Impact Awards. Deze prijs is een erkenning voor de prestaties van Mendix-klanten, die door het ontwikkelen en inzetten van software-oplossingen bedrijfsuitdagingen aanpakken.

De Impact Awards worden uitgereikt tijdens Mendix World 2019, de grootste conferentie op het gebied van low-code. Mendix World 2019 vindt plaats op 16 en 17 april in Ahoy Rotterdam. De awards worden op dinsdagavond uitgereikt.

“Van technologisch complexe oplossingen tot innovatieve denkwijzen die grote impact hebben op de business: het enthousiasme waarmee de Mendix-community heeft gereageerd op de Impact Awards is  bijzonder”, zegt Derek Roos, CEO en mede-oprichter van Mendix. “Mijn dank gaat uit naar iedereen die een project heeft ingezonden en natuurlijk een welgemeende felicitatie voor alle finalisten die de shortlist hebben gehaald. Ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten tijdens de uitreiking op Mendix World in Rotterdam.”

De finalisten van de Impact Awards 2019 zijn:

Meer informatie over de Impact Awards 2019 is te vinden via de official awards portal.