• Meer dan 60 tracks over hoe ondernemingen digitaliseren met low-code technologie
  • Registratie is nu mogelijk voor evenement begin juni

 Mendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in enterprise low-code, kondigt aan dat het mogelijk is om te registreren voor Mendix World 2020, het grootste evenement voor business- en IT-professionals die meer willen weten over het creëren van betere bedrijfsresultaten met behulp van het low-code applicatieplatform van Mendix. 

Er worden meer dan 5.000 bezoekers van over de hele wereld verwacht voor het driedaagse evenement, dat van 2 tot en met 4 juni wordt gehouden in Rotterdam Ahoy. Bezoekers kunnen deelnemen aan allerlei vormen van ‘hands-on learning’ – bij elkaar meer dan 3.000 uur aan inhoudelijke sessies – en hebben de mogelijkheid om experts op het gebied van technologie of vanuit specifieke sectoren te ontmoeten. Tijdens het evenement gaan bezoekers met elkaar in gesprek en wisselen ze ideeën uit over de inzet van low-code om digitale initiatieven binnen de organisatie te versnellen. 

Het thema van dit jaar is ‘Make it Real’. Organisaties van elke omvang en vanuit diverse branches laten zien hoe ze in de dagelijkse praktijk het low-code platform gebruiken om interne en klantgerichte processen te transformeren en zo betere bedrijfsresultaten behalen. De presentaties tonen hoe een organisatie met low-code het volledige personeelsbestand kan inzetten voor software-ontwikkeling, een oplossing bouwt binnen een flexibele en toekomstbestendige architectuur en een krachtige en boeiende ervaring voor zowel werknemers als klanten creëert. 

“De meest interessante sessie die ik vorig jaar bijwoonde, was een presentatie door eXp Realty waarin werd uitgelegd hoe ze van een monolithische applicatie naar een microservices-architectuur zijn gegaan” zegt Miroslav Samoilenko, managing technical architect bij Ingersoll-Rand, een klant van Mendix. “Ook nu verwijs ik nog naar deze presentatie. Ik kijk uit naar Mendix World 2020 en de nieuwe verhalen van Mendix-klanten.” 

De inhoudelijke sessies van Mendix World 2020 zijn afgestemd op IT- en business-professionals, developers, architecten en business-experts en -analisten. Nieuw dit jaar zijn sessies specifiek gericht op oplossingen voor bepaalde bedrijfstakken waaronder de logistiek, verzekeringen, financiële dienstverlening, productiebedrijven en de publieke sector. Klanten uit deze sectoren, zogeheten ‘Mendix Makers’, vertellen uitgebreid hoe ze met behulp van het low-code platform van Mendix zich verder hebben ontwikkeld op het gebied van nieuwe mobiele services, UX/UI, micro-services architectuur, IoT, multi-cloud strategieën, migratie van legacy en BizDevOps. 

De drie belangrijkste contenttracks voor Mendix World 2020 zijn:

Low-Code for the Enterprise: hoor meer over de mogelijkheden om bedrijfsactiviteiten te digitaliseren, innovatieve ideeën in de praktijk te brengen en concurrentievoordeel te behalen. 

Mendix for Industry: ontdek oplossingen die tegemoetkomen aan de behoeften en vereisten van specifieke sectoren.

Digital Execution: leer van bedrijfsmatige en technologische ‘best practices’ om van de adoptie van low-code binnen de organisatie een succes te kunnen maken.

In de keynotes zet Mendix de koers uiteen voor de toekomst van applicatie-ontwikkeling en onthult het de nieuwste mogelijkheden en innovaties. De lat wordt opnieuw hoger gelegd over wat mogelijk is met low-code. 

“Dit jaar nodigen we deelnemers uit in gesprek te gaan met collega’s die succesvol aan de slag zijn met low-code, ‘make it real’”, zegt Derek Roos, CEO van Mendix. “We zullen boeiende verhalen horen over hoe low-code applicaties echte resultaten, echte inkomsten en echte groei voor ondernemingen genereren. Centraal tijdens Mendix World staat de succesvolle uitvoering van digitale projecten, direct en op langere termijn. De toekomst van applicatie-ontwikkeling is low-code en gedurende drie dagen zal Mendix World het centrum van het low-code universum zijn.”