Mediatraining

Wat is een goed verhaal? Hoe ziet het medialandschap eruit en wat zijn do’s en don’ts tijdens een interview of presentatie? Voor wie nog beter wil worden in presenteren en gesprekstechnieken bieden wij een professionele, hands-on mediatraining.

Contact met de media

Het is natuurlijk ons doel om media-aandacht te realiseren. Dat kan door het verspreiden van een persbericht of het schrijven van andere kwalitatieve content, maar het is ook mogelijk dat een journalist graag het gesprek aan wil gaan met jou. Niet iedereen is daar even ervaren (of gemakkelijk) in. Maar een oude wijsheid luidt: Een goede voorbereiding is 90 procent van het succes.

Daarom bieden wij een mediatraining aan. Een op maat gemaakte training van een halve dag, waarin we je meer uitleg geven over het medialandschap, je diverse gesprekstechnieken leert en we met jouw verhaallijnen aan de slag gaan.

Klaar voor een goede presentatie?

Contact met de media is niet moeilijk, maar er zijn een aantal do’s en don’ts waarmee je rekening moet houden. We voorzien je graag van gedegen advies.

 

Kun je wijze raad en een doortastende aanpak wel waarderen?
We maken graag kennis.