F5 Networks heeft Manuel Rivelo als nieuwe President en CEO aangesteld. Hij is tevens toegetreden tot de Board of Directors van F5. De officiële overstap wordt op 1 juli 2015 gemaakt. Rivelo was hiervoor F5’s Executive Vice President of Strategic Solutions. Hij volgt John McAdam op die voorzitter wordt van de Board of Directors, volgend op zijn pensioen op 1 juli.

Onder McAdam is F5 gegroeid naar een omzet van 1,7 miljard dollar en de drijvende kracht geworden achter de vernieuwing van hoe applicaties worden geïmplementeerd, beheerd en beveiligd. “Ik heb een geweldige tijd gehad bij F5, en wil iedereen bedanken die eraan heeft bijgedragen om van F5 een vooraanstaand bedrijf te maken. Als Chairman of the Board mag ik nog van dichtbij meemaken hoe het F5 vergaat in de toekomst, en met Manny aan het stuur ben ik zeker dat dat meer dan goedkomt”, aldus McAdam.

Rivelo was voorheen verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van F5, product management en de wereldwijde marketingstrategie. Hij was medeverantwoordelijk voor F5’s groei van datacenter-focus naar het hybride aanbod met scale-out virtuele edities, born-in-the-cloud oplossingen en as-a-service toepassingen. Bovendien leidde hij de ontwikkeling van F5’s Synthesis architectuur waarin applicatielevering op een nieuwe manier werd bepaald.

“In de afgelopen jaren heeft F5 zichzelf ontwikkeld als de specialist in leveringsdiensten voor applicaties, zodat ze snel, betrouwbaar en veilig zijn voor iederen, op elke plek en tijd. Het is een geweldige tijd om voor F5 te werken en ik zie er naar uit om samen met het team het bedrijf verder uit te breiden”, aldus Rivelo.

Meer informatie over Manny Rivelo en John McAdam op f5.com/about-us/leadership