KwikFit gaat samenwerken met Rad Power Bikes, de grootste e-bike fabrikant van Noord-Amerika. Hierbij gaat KwikFit in Nederland een belangrijke rol spelen in het Europese servicenetwerk van de e-bike fabrikant. Iedereen met een Rad Power Bike kan vanaf nu voor professionele en efficiënte service bij een KwikFit locatie terecht waar e-bike service wordt verleend. Dit is onder andere Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven.

Een perfect werkende elektrische fiets heeft meer zorg nodig dan af en toe de bandenspanning onderhouden. KwikFit startte eerder dit jaar zijn e-bike service voor vrijwel alle merken e-bikes en voegt daar nu de samenwerking met Rad Power Bikes aan toe. Naast onderhoud en herstel kunnen ook garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd. Mocht er dus een mankement aan een fiets zijn, dan kunnen consumenten bij KwikFit terecht.

De e-bike monteurs van KwikFit zijn door KwikFit zelf opgeleid en daarnaast door Rad Power Bikes getraind zodat het onderhoud kan worden uitgevoerd met de kwaliteit die klanten van KwikFit gewend zijn. Daarnaast worden alleen door Rad Power Bikes geteste en goedgekeurde onderdelen gebruikt. Op deze manier levert KwikFit niet alleen de best mogelijke service, maar profiteren klanten van doorlopende garantie na onderhoud of reparaties.

“We bundelen onze krachten met Rad Power Bikes omdat we hun klanten een geweldige service kunnen bieden. Daarnaast is de samenwerking de volgende stap richting ons doel om een ​​van de belangrijkste partijen in e-mobility te worden. De trendy e-bikes van Rad Power Bikes en hun missie om energie-efficiënt vervoer voor iedereen toegankelijk te maken, sluit naadloos aan op onze visie voor de garage van de toekomst”, aldus Pieter Bikker, E-mobility Director bij KwikFit.

E-mobility
KwikFit gaat mee in de energietransitie, waarin het bedrijf voor zichzelf een grote rol ziet weggelegd. Om dit waar te maken opende KwikFit eerder dit jaar het eerste e-service filiaal en meerdere e-bike servicepunten. Op deze locaties onderhoudt KwikFit allerlei elektrische voertuigen, of het nu auto’s, fietsen of andere elektrisch aangedreven voertuigen zijn. Om deze transitie te versnellen, is de garageketen verschillende samenwerkingen aangegaan met e-bike-leveranciers en partners zoals e-bike to go en NIO.