mirjam-adriaanse
ItsaRep groeit! We hebben ons team namelijk uitgebreid met Mirjam Adriaanse.
Mirjam studeerde Geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. De afgelopen jaren was ze als redacteur werkzaam bij Magenta Publishing en als PR- en communicatieadviseur bij Lubbers De Jong. Ze combineert een journalistieke nieuwsgierigheid en brede interesse met inhoudelijke ervaring in de IT- en telecombranche, opgedaan bij vakbladen als CBM en TBM en als adviseur voor diverse klanten in de technologiebranche.
We zijn blij en trots om Mirjam aan het team toe te voegen. In januari zijn we gestart met ItsaRep en sindsdien zien we onze activiteiten en het aantal klanten gestaag groeien. Mirjam is inhoudelijk sterk en goed in staat op een heldere, effectieve manier te adviseren over zowel communicatie, PR, content marketing en social media. En niet minder belangrijk: ook qua persoonlijkheid is ze een perfecte aanvulling op ons team. Ze gaat meewerken op verschillende bestaande accounts zoals SAS en Ictivity en op onze nieuwe klant Abax. Een belangrijke sponsor van Ajax, dus was de match met onze vrouwelijke 020-supporter een inkoppertje.
Meer weten over Mirjam? Bekijk haar linkedIn profiel: https://nl.linkedin.com/in/mirjamadriaanse of stuur eens een mailtje Mirjam(at)itsarep.nl.