De eerste nieuwe Benelux klant is binnen voor het partnership Outsource/ItsaRep!

Computer Profile, ICT-marketingspecialist voor de Benelux, gaat voor haar PR, content marketing en reputatiemanagement gebruik maken van de nieuwe combinatie.
Computer Profile helpt IT-organisaties met data en analyses hun markt beter te begrijpen en slimme strategische beslissingen te nemen. Beide PR-bureaus werken ook voor zusterbedrijf Fleet Profile, de database-marketing specialist voor de automotive sector.

In een tijd waarin data de nieuwe valuta zijn, levert Computer Profile slimme inzichten over marktpotentieel aan sales- en marketingteams in de IT- en telecom-sector. Met geavanceerde data-analyses van meer dan 180.000 contacten bij ruim 30.000 belangrijke organisaties in de Benelux, helpt Computer Profile organisaties hun meest relevante doelgroep te benaderen met de juiste proposities op het juiste moment. Daarnaast is een team van gekwalificeerde telemarketing agents inzetbaar voor het vinden van relevante projecten door inbound en outbound Demand Generation.
De bestaande expertise wordt ook gebruikt voor het ontwikkelen van eigen softwaretools en diensten.

Computer Profile heeft vestigingen in Zaventem en Breda en is initiatiefnemer en drijvende kracht achter de European Market Intelligence Group (EMIG).

ItsaRep en Outsource vormen sinds begin dit jaar een Benelux partnership op het gebied van PR, reputatiemanagement en content marketing. Wij helpen Computer Profile en zusterbedrijf Fleet Profile bij het creëren van content, het onderhouden van de relaties met de media en het managen van de online en offline reputatie.

Het eerste persbericht is er inmiddels uit. Met een heel mooi artikel in AGConnect als resultaat.

Meer informatie is te vinden op www.computerprofile.com en www.emi-group.com. Of volg Computer Profile via Twitter: @computerprofile