Op 1 oktober vindt het Connect365 Management & IT Symposium plaats, een bijeenkomst over de nieuwste ontwikkelingen in IT en het benutten van de kansen die hieruit voortkomen. Het thema van de dag, is ‘Verbinding’. Hiermee wordt de link gelegd tussen IT, technologie, eindgebruikers en de sectoren waarin zij actief zijn.

Succes wordt al lang niet meer alleen bepaald door technologie, maar ook door de mate waarin organisaties zich aanpassen en weten te innoveren met IT. Zowel experts als verschillende topsprekers geven tijdens Connect365 hun visie op nieuwe ontwikkelingen op dit gebied in specifieke sectoren.

Veranderingen en uitdagingen
Zo spreken onder meer Lucien Engelen, visionair op het gebied van digitalisering van de gezondheidszorg en Davied van Berlo, programmamanager Ambtenaar 2.0 en auteur van onder meer ‘Ambtenaar 2.0’ en ‘De Nieuwe Overheid’, over veranderingen en uitdagingen waar ondernemers en managers mee te maken hebben. Verder neemt Richard van Hooijdonk, onder andere bekend van BNR en gastdocent aan Nyenrode, de bezoekers mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Programma en inschrijven
Connect365 vindt plaats in het Evoluon in Eindhoven en is kosteloos bij te wonen. Klik hier voor het programma en inschrijven. Bekijk hier vast de video met wat u van de dag kunt verwachten.