Reputatiemanagers

Chantal Schepers

Chantal is doortastend, resultaatgericht en ‘gets the job done with a smile’. Ze heeft een Track record met een hoofdletter T.

Erik van de Nadort

Creatief, efficiënt en relativerend. Dat is Erik. Ondernemende content-specialist die met opgestroopte mouwen aan de slag gaat.

Mirjam Adriaanse

Vakkundig en veelzijdig. Kent de namen en rugnummers van de selectie van Ajax, en praat moeiteloos mee over cloud computing en customer journeys.

Anniek de Hoop

Anniek is onze queen of content. Van visueel reputatiemanagement tot SEO-shizzle, deze digital nomad regelt het allemaal.

Ward van Beek

Work hard, play hard, is Ward’s ‘rule to live by’. Zijn strategisch inzicht, ervaring en advies overtuigt van werkvloer tot boardroom.

Charlie

Charlie houdt het bureau in beweging, maar observeert ook vanaf zijn Fatboy hoe zijn collega’s zich dagelijks vastbijten in nieuwe communicatie-uitdagingen.

Geen standaard PR/communicatie-bureau

ItsaRep is niet een communicatiebureau zoals zo vele andere. Dat begint al bij onze organisatiestructuur. Wij zijn (vermoeden we) de eerste maatschap in communicatie en PR. De bundeling van door de wol geverfde communicatie- en PR-professionals en ondernemers levert een ijzersterke basis. Jarenlange ervaring en kwaliteit komen samen met professionaliteit én persoonlijke verantwoordelijkheid. Mooi verhaal, maar wat heb je daar als klant aan? Heel simpel: je hebt altijd contact met iemand met eindverantwoordelijkheid voor het hele bedrijf én kennis van zaken. Waar vind je dat nog?!

Wij houden van nuchter en realistisch; zijn niet bang om tegengas te geven waar nodig en schakelen moeiteloos van strategisch advies naar praktische output. En dat alles terwijl we de fun-factor voor de klant en voor onszelf hoog in het vaandel hebben. Word je blij van he? Wij ook.