Reputatiemanagers

Chantal Schepers

Chantal is doortastend, resultaatgericht en ‘gets the job done with a smile’. Ze heeft een Track record met een hoofdletter T.

Erik van de Nadort

Creatief, efficiënt en relativerend. Dat is Erik. Ondernemende content-specialist die met opgestroopte mouwen aan de slag gaat.

Mirjam Adriaanse

Vakkundig en veelzijdig. Kent de namen en rugnummers van de selectie van Ajax, en praat moeiteloos mee over cloud computing en customer journeys.

Anniek de Hoop

Anniek is onze queen of content. Van visueel reputatiemanagement tot SEO-shizzle, deze digital nomad regelt het allemaal.

Yvon Reitsma

Yvon heeft zoveel ervaring dat het niet in dit vakje te omschrijven valt. PR-pro, content marketeer en succesvolle reisblogger zijn slechts drie kenmerken.

Ward van Beek

Work hard, play hard, is Ward’s ‘rule to live by’. Zijn strategisch inzicht, ervaring en advies overtuigt van werkvloer tot boardroom.

Veerle Wijsgeer

Veerle is onze link met het zuiden. Gevestigd in Brussel, is deze ervaren PR-pro het Belgische aanspreekpunt voor Benelux-projecten.

Charlie

Charlie houdt het bureau in beweging, maar observeert ook vanaf zijn Fatboy hoe zijn collega’s zich dagelijks vastbijten in nieuwe communicatie-uitdagingen.