F5 heeft Kristina Wiktander benoemd tot vice president voor Noord- en West-Europa. Ze krijgt hiermee de verantwoordelijkheid over 13 landen, waaronder Nederland en België, het Verenigd Koninkrijk, en Scandinavië.

Wiktander werkt sinds 2019 bij F5, voorheen als vice president verantwoordelijk voor de regio Noordoost. Voordat ze bij F5 kwam, bekleedde ze senior leiderschapsposities bij Dell en HP. In haar nieuwe rol is ze verantwoordelijk voor het aansturen van de bedrijfsstrategie om organisaties en overheden beter te ondersteunen in hun cyber-beveiliging en digitale transformaties.

Pierre Castelnau, senior vice president voor EMEA Sales bij F5 zegt: “In haar rol als VP voor onze regio Noordoost heeft Kristina het bedrijf naar een hoger niveau getild door een cultuur van groei, samenwerking en inclusiviteit te stimuleren. We zijn ervan overtuigd dat onze activiteiten in Noord- en West-Europa enorm zullen profiteren van haar aanpak, wat zich zal vertalen in betere prestaties voor F5, onze partners en onze medewerkers.”

Wiktander over haar nieuwe functie: “Ik vind het geweldig om deze rol bij F5 op me te nemen. Onze medewerkers en channelpartners hebben het talent en de wil om buitengewone digitale ervaringen tot leven te brengen voor onze klanten. Ik zie er enorm naar uit om samen met hen te werken aan nieuwe gezamenlijke successen.”