F5 Networks heeft zijn Nederlands team uitgebreid met twee nieuwe account managers. Pieter Slavenburg is het nieuwe aanspreekpunt voor service providers en Martijn van Gastel voor de publieke sector.

Pieter Slavenburg (1974) is aangesteld als Major Account Manager Service Providers. Hij is daarmee verantwoordelijk geworden om service providers te helpen bij het verlagen van de ‘time-to-market’ en ‘cost-to-serve’. Dankzij F5’s software defined applicatie services kunnen providers diensten in de markt zetten om de concurrentie voor te blijven. Hiervoor werkte Slavenburg jarenlang bij Cisco, eerst voor de middelgrote accounts en meer recent in de markt van service providers. Daarvoor werkte hij bij verschillende bedrijven in een commerciële rol.

Martijn van Gastel (1974) is benoemd tot Account Manager Publieke Sector. Hierin ligt de focus op de markten educatie en gezondheidszorg, en is hij verantwoordelijk om IT-toepassingen binnen deze sectoren veilig, snel en betrouwbaar te maken. Van Gastel is eveneens afkomstig van Cisco. Hij was commercieel mede-verantwoordelijk voor de grotere accounts, nadat hij als sales manager en business developer manager werkte.

“Hoewel de IT-trends en -ontwikkelingen in alle sectoren vergelijkbaar zijn, lopen branches wel tegen specifieke uitdagingen aan. Ook de invoer- en doorvoersnelheid van nieuwe technologie verschilt per industrie. We investeren daarom bewust in deze sectoren met dedicated account managers die weten wat er speelt en hoe we die uitdagingen het beste kunnen oplossen”, aldus Rene Oskam, directeur Nederland van F5 Networks. “Met Pieter en Martijn in ons team hebben we extra versterking gekregen om de service providers, de onderwijsmarkt en gezondheidszorg te ondersteunen.”