Amsterdam, 7 juni 2012 – F5 Networks breidt het Nederlandse team uit met Gert Jan Wolfis en Daniel van den Hoven. Wolfis is benoemd tot Field Systems Engineer en Van den Hoven is aangesteld als Senior Account Executive.

Wolfis is als Field Systems Engineer verantwoordelijk voor de technische ondersteuning in verkoop- en implementatietrajecten bij service providers in de Benelux. Hiervoor werkte hij in verschillende commercieel-technische functies bij onder andere Dimension Data, Telindus, ION-IP en ING.

Van den Hoven is verantwoordelijk voor de relatie met bestaande klanten en het leggen van contacten met potentiële nieuwe klanten. Eerder was hij onder meer Business Development Manager Europe bij Cisco WebEx en Country Manager van GN Netcom Benelux. Meest recent werkte hij als Sales & Operations manager bij Twinfield.

“De eindgebruiker van IT staat tegenwoordig centraal – BYOD is hiervan het resultaat. Dankzij clouddiensten en de ontwikkelingen in de mobiele markt van 3G naar LTE zijn we anders gebruik gaan maken van de beschikbare IT-diensten. Organisaties kunnen zich nu sterk onderscheiden door de beschikbare applicaties zo goed mogelijk bij de eindgebruiker te presenteren. En juist hierin zorgt F5 Networks voor het onderscheid. Met onze oplossingen hebben organisaties een point of control in hun infrastructuur waardoor gebruikers veilig, optimaal en voortdurend kunnen beschikken over hun digitale informatie. Deze centrale plaats biedt mij de ideale werkplek”, aldus Gert Jan Wolfis.

Daniel van den Hoven: “Met de toename van de hoeveelheid informatie groeit de behoefte deze gegevens snel en accuraat ter beschikking te hebben. Met F5-oplossingen hebben bedrijven strategische controle over alle informatie die binnen het netwerk wordt uitgewisseld: van client-apparatuur tot en met applicatieservers, dataopslag en alles daartussen. Die controle is nu al van belang en wordt in de nabije toekomst nog veel belangrijker. Ik wil bedrijven graag helpen daar hun weg in te vinden.”