logo
F5 Networks heeft zijn team in de Benelux uitgebreid met drie nieuwe territory account managers.

Andre van Buiten is als territory account manager aangesteld om F5’s aandeel in de enterprise-markt te vergroten. Hiervoor was Van Buiten country sales manager bij Radware.

Jan-Bart Hilhorst is benoemd tot territory account manager public voor Nederland. Hij heeft de taak F5 nog beter bekend te maken in de Nederlandse publieke sector. Hilhorst heeft carrière gemaakt bij verschillende internet- en netwerkgespecialiseerde bedrijven, met vaak een link naar de publieke sector. Voordat hij naar F5 kwam, werkte hij bij Imtech als senior account manager.

Hilhorst: “F5 is al geruime tijd niet meer de tijdelijke technische oplossing voor servers die onvoldoende hardware performance hebben. We zijn doorontwikkeld tot een strategisch controlepunt in het netwerk, waarmee applicaties veilig, snel en beschikbaar  blijven. Deze ontwikkeling is snel gegaan en binnen de publieke markt is naar deze oplossing een enorme vraag. Aan mij de uitdaging om de zichtbaarheid van onze aanpak te vergroten in die sector.”

België en Luxemburg
Geert Nobels is aangesteld als territory account manager voor België en Luxemburg. Hiervoor werkte hij in verschillende commercieel-technische functies waaronder Business Development Manager bij C-Cure en meest recent Service Provider Account Manager bij F-Secure.

Nobels: “F5 loopt weliswaar voorop in de ADC-markt, maar verdient een betere security-positionering. Ik wil graag de goede reputatie van F5 verder uitbouwen en een beter gebruik van onze technologie realiseren bij zowel klanten als partners. Meer doen met minder is daarbij de doelstelling. Het verbeteren van IT agility en kostenverlaging dankzij consolidatie en centraal beheer is het middel.”