Tom Fountain is bij F5 benoemd tot Executive Vice President of Global Services en Strategy. Hij is daarmee verantwoordelijk voor F5’s wereldwijde support, professionele consulting, trainingsdiensten, customer success, productie, en technologie-diensten.  

Fountain kwam in 2018 bij F5, nadat hij een topfunctie bij McAfee had. Hij werd Chief Strategy Officer en neemt nu daarnaast de aansturing van Services over van Steve McMillan die recent overstapte naar Teradata als CEO. Als lid van het management team valt Fountain direct onder F5 CEO François Locoh-Donou.  

Locoh-Donou: “Tom heeft een geweldige impact gehad op F5 sinds zijn komst. Hij heeft onze strategische planning verstevigd, leidde ons in de overnames van NGINX en Shape, sloot verschillende technologische partnerships en stond aan de basis van F5 Cloud Services en Aspen Mesh. Deze energie, bedachtzaamheid en klantgerichte focus neemt hij mee in de aansturing van het Global Services team met het oog op ons doel om de leider in multi-cloud application services te worden.”