Het Nederlandse team van netwerk- en beveiligingsspecialist F5 Networks is uitgebreid. Er is versterking gekomen van Dennis de Leest, Nick Stokmans en Niek van Bemmel op technisch, commercieel en marketinggebied.

Dennis de Leest - F5 NetworksDennis de Leest is benoemd tot Sr. Field Systems Engineer, met security als specialisatie. Eerder was hij pre-sales systems engineer bij Check Point en daarna security systems engineer bij Juniper. De Leest heeft als taak klanten in het hogere enterprise segment te voorzien van technische informatie en op de hoogte te houden van marktontwikkelingen.

 

 

 

 

Nick Stockmans - F5 NetworksNick Stokmans is aangesteld als Territory Account Manager. Hij is verantwoordelijk voor overheidsinstanties en middelgrote ondernemingen, waarbij de focus ligt op het vergroten van het marktaandeel van F5’s security-aanbod. Hiervoor werkte Stokmans als account manager bij onder andere Computerlinks en Avnet.

 

 

 

 

Niek van Bemmel - F5Niek van Bemmel is als Sr. Marketing Manager verantwoordelijk gemaakt voor de marketingactiviteiten in Noord-Oost Europa. Van Bemmel heeft jarenlange ervaring in marketing opgebouwd bij Juniper in verschillende rollen. Meest recent was hij director channel marketing aldaar. Nu leidt hij bij F5 alle marketinginspanningen in verschillende landen, waaronder Nederland.

 

 

 

 

“Nederland is een belangrijke markt voor F5 en we zien steeds meer vraag naar onze security-oplossingen. Om daaraan tegemoet te kunnen komen, hadden we extra mensen nodig. Met deze mannen zijn we voorlopig weer op sterkte en kunnen we onze klanten en partners zowel technisch als commercieel goed bijstaan”, aldus Rene Oskam, directeur Nederland van F5 Networks.