agility partner awards F5

F5 Networks heeft tijdens de jaarlijkse Agility-conferentie de Partner Awards voor de EMEA-regio uitgereikt. Partners die het afgelopen jaar uitzonderlijke groei, klantgerichtheid en technische ontwikkeling hebben laten zien werden bekroond. Dimension Data, Westcon en SecureLink België vielen onder andere in de prijzen.

SecureLink Belgium won de Special Security Achievement award. Het afgelopen jaar realiseerde het bedrijf in België een omzetgroei van 800 procent met de security-oplossingen van F5.

Dimension Data
Dimension Data won de EMEA Partner of the Year award. De ruime ervaring in dienstverlening en de kennis van de F5-technologie en -producten zorgt voor een combinatie die al bij veel organisaties heeft gezorgd voor oplossingen van complexe problemen.

Stefaan Hinderyckx, Director Europe – Networking bij Dimension Data: “We werken hard om onze klanten de beste oplossingen te bieden om te innoveren en te groeien. Deze award bekroont onze inspanningen om klanten een uitstekende ervaring te bieden, en om de relatie met F5 alsmaar sterker te maken.”

Westcon
Westcon EMEA mocht de EMEA Distributor award in ontvangst nemen. De samenwerking is al jaren succesvol met nieuwe accounts en omzetgroei tot gevolg.

Willem de Haan, SVP Central Europe & EMEA Security Solutions bij WestconGroup: “Het was een goed jaar voor Westcon en we distribueren F5’s innovatieve technologie nu in meer dan 15 landen in EMEA. Deze award onderschrijft onze strategische planning, focus en samenwerking met F5 in de gehele markt.”

Andere winnaars zijn:
– NTT Com Security (Customer Support Partner of the Year)
– SFR Business solutions (Security Partner of the Year)
– ATOS (MSP Partner of the Year)
– BETA IT (Innovator of the Year)
– Infrasis (Deal of the Year)
– CDW Ltd (Rising Star of the Year)
– WIRD AG, Advanced IP and Open Networks (ONG) (Special Achievement Awards)