Doculayer.ai, leverancier van een intelligent contentplatform dat ongestructureerde informatie verwerkt en beheert met artificial intelligence en machine learning, kiest voor ItsaRep voor PR en reputatiemanagement. ItsaRep gaat Doculayer.ai ondersteunen bij het vergroten van de naamsbekendheid en positionering van het bedrijf in Nederland.

Doculayer.ai komt voort uit Onior, een adviesbureau voor softwareoplossingen op het gebied van Enterprise Content Management (ECM) dat werd opgericht in 2007. Het nieuwe bedrijf Doculayer.ai helpt organisaties om met artificial intelligence en machine learning grote hoeveelheden ongestructureerde informatie te analyseren, te verrijken en te verbeteren.

Doculayer.ai heeft vestigingen in Den Haag en Amsterdam en er werken ruim 40 mensen. Organisaties die oplossingen van Doculayer.ai gebruiken zijn onder andere KPN, Ahold en het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Doculayer.ai ontving in juni 2019 €3 miljoen aan groeikapitaal van het regionale ontwikkelingsbureau InnovationQuarter, Disruptive Technology Ventures (DTV) en een angel investor.

Wim van Dam, mede-oprichter & sales en marketing director bij Doculayer.ai: “ItsaRep is een ervaren speler in de technologiesector. Zij hebben een sterk medianetwerk en weten als geen ander hoe ze de reputatie van technologiebedrijven moeten opbouwen en versterken. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ItsaRep zal bijdragen aan onze ambities op de Nederlandse markt.”