Doculayer.ai, leverancier van Intelligente Document Processing (IDP)-oplossingen op basis van artificial intelligence, heeft Arno Oosterom benoemd tot Sales Representative. In deze nieuwe rol wordt Arno Oosterom verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe leads voor Doculayer.ai. De benoeming van Arno is een strategische keuze met als doel de groei van Doculayer.ai verder te versnellen.

Arno Oosterom is een ervaren sales professional. Zo was hij de afgelopen twee jaar onderdeel van het sales team van Cirres. Daarvoor werkte hij ruim achttien jaar in diverse rollen bij IT Service Management leverancier TOPdesk. Zo was hij onder andere manager van het callcenter en was hij als account manager verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe leads voor TOPdesk in Nederland.

Doculayer.ai biedt oplossingen voor het intelligent verwerken en analyseren van documentstromen op basis van AI- en machine learning technologie. Met de benoeming van Arno als Sales Representative wil Doculayer.ai meer kennis opbouwen over de behoeften van potentiële klanten. Met deze inzichten kan het bedrijf de meerwaarde van Intelligente Document Management (IDP)-oplossingen duidelijker aantonen bij nieuwe doelgroepen.

Sterkere focus op financiële sector
Daarnaast wil het Doculayer.ai zich sterker focussen en positioneren als leverancier van Intelligente Document Management-oplossingen voor financiële dienstverleners. Oosterom zal ook gaan bijdragen aan het beter in kaart brengen van de klantbehoeften in deze sector.

Wim van Dam, CEO en sales- en marketing director bij Doculayer.ai: “We zijn erg blij met de komst van Arno. Zijn uitgebreide kennis van leadgeneratie en het analyseren van de behoefte van klanten is exact wat er nu nodig is om Doculayer.ai verder te laten groeien. Ik kijk er naar uit om samen met hem ons klantenbestand in onder meer de financiële sector flink uit te breiden.”

Arno Oosterom: “Doculayer.ai is een innovatief bedrijf met interessante groeiambities. Hun technologie op basis van AI en ML stelt ze in staat ongekende hoeveelheden ongestructureerde informatie verwerken. Met in gedachten dat in 2025 tachtig procent van alle informatie in organisaties ongestructureerd zal zijn, zie ik dan ook volop kansen om de oplossingen van Doculayer.ai succesvol in de markt te zetten.”