Winnaars Rising Star technologie awards

F5 Networks is geëerd met een Gold EMEA Rising Star award van de Global Technology Distribution Council (GTDC), het wereldwijde consortium van alle grote technologie-distributeurs, vanwege de sterke groei in verkopen het afgelopen jaar. Dit gebeurde tijdens de 2016 GTDC Summit EMEA die plaatsvond in Grand Hotel Huis ter Duin.

F5 was een van de 15 winnaars die met een award naar huis gingen uit honderden genomineerde productleveranciers en dienstverleners. De Gold, Silver en Bronze Rising Star awards werden uitgereikt in vier omzetcategorieën en geselecteerd op basis van metingen van verkoopanalist CONTEXT SalesWatch.

René Oskam, directeur Nederland van F5 Networks die de prijs namens F5 in ontvangst nam: “We hebben goede relaties met onze distributeurs en ze zijn onontbeerlijk voor ons succes in de EMEA-regio. We zijn erg trots op deze award die we samen met hen hebben verdiend.”

“De winnaars van dit jaar zijn zeer divers; een teken dat de technologiemarkt in verschillende segmenten erg progressief en innovatief is”, aldus Tim Curran, CEO van GTDC. “Het is indrukwekkend om te zien dat zo veel van de winnaars gericht zijn op de nieuwste ontwikkelingen van cloud, mobility en big data tot beveiliging, virtualisatie en hyper-converged infrastructuren. De groei van deze bedrijven geeft ook gelijk de waarde en impact van de relaties met distributeurs in de EMEA-regio aan.”