Om de discussie over open source projecten tussen ontwikkelaars, engineers en security-specialisten te stimuleren, start CyberArk een online community genaamd CyberArk Commons. Het beveiligingsbedrijf maakte al onderzoeksgegevens van CyberArk Labs en productdocumentatie openbaar. Nu wordt daar een platform aan toegevoegd waar de dialoog en interactie plaats kan vinden over security-gerelateerde onderwerpen.

Open source heeft software-ontwikkeling fundamenteel veranderd. Bedrijven hoeven niet alles te bouwen of te kopen wat ze nodig hebben. Het ontwikkelingsproces is verschoven naar een groter eco-systeem van bedrijven en individuen die samen aan renderende projecten kunnen werken. Het platform is een uitbreiding van de Conjur community op Slack om de discussie stimuleren en samenwerking verbeteren.

CyberArk Commons biedt een plek om in contact te komen met peers en experts op verschillende gebieden, en van elkaar te leren over secrets management, DevOps security tools en andere beveiligingsoplossingen. Daarnaast kan content en code worden gedeeld om de community op weg te helpen met security-uitdagingen. Dankzij tools en onderzoeksgegevens zijn gezamenlijk nieuwe oplossingen te ontwikkelen en blijven deelnemers op de hoogte van het laatste nieuws over dreigingen. 

De community is opengesteld voor iedereen, ongeacht of het klanten of partners zijn van CyberArk. Op die manier wordt het een plek waar DevOps, open source en security in de breedte kan worden bediscussieerd. CyberArk Commons is te vinden op https://www.cyberark.com/cyberark-commons/