Samenwerking met AWS geeft meer keuze voor bescherming tegen privileged related-risks

CyberArk kondigt aan dat de CyberArk Privileged Access Security Solution ook beschikbaar is via de Amazon Web Services (AWS) Marketplace. Hiermee biedt CyberArk meer flexibiliteit voor klanten van AWS die security-risico’s terug willen brengen en hun ‘privileged credential protection’ in de cloud willen automatiseren en vereenvoudigen.

Bij CyberArk is er veel aandacht voor innovatie en voor het terugdringen van cyberrisico’s. Hiermee helpt het cloud-first organisaties met het versterken van hun security. Bovendien levert het een organisatie concurrentievoordeel op als het ‘privilege’ als uitgangspunt neemt bij alle initiatieven op het gebied van digitale transformatie.

CyberArk biedt door effectief security management voor privileged accounts zowel de flexibiliteit als de schaalbaarheid om moderne infrastructuren en applicaties te beschermen. CyberArk levert uitgebreide en diepgaande ‘privileged access security’ voor organisaties die AWS gebruiken. Omdat CyberArk gebruik maakt van Amazon Machine Images (AMI) en AWS CloudFormation is het eenvoudiger om risico’s die betrekking hebben op privileged accounts in de cloud te ontdekken en daar prioriteit aan te geven. Aanvullende integraties met AWS, waaronder het automatisch onboarden van toegangsgegevens door integraties met Amazon CloudWatch en AWS Lambda, verkleinen het risico op onveilige toegangsgegevens.

“Nu organisaties hun strategie voor digitale transformatie steeds verder ontwikkelen en kiezen voor hybride cloud-omgevingen, blijft CyberArk innoveren en investeren zodat applicaties, services en andere cloud-onderdelen gemakkelijk beveiligd kunnen worden”, zegt Adam Bosnian, executive vice-president, global business development bij CyberArk. “Dat we nu ook beschikbaar zijn op de AWS Marketplace is een belangrijke mijlpaal, die onze continue bijdrage en support voor de AWS-community aantoont.”