CyberArk heeft Vaultive overgenomen, een private onderneming gespecialiseerd in cloud security. De overname versterkt CyberArks positie in het beschermen van privileged accounts, secrets en gebruikersgegevens om zo infrastructuren en applicaties te beschermen. De technologie van Vaultive biedt gebruikers betere zichtbaarheid en controle over gebruikers met bovengemiddelde toegangsrechten en SaaS-, IaaS en PaaS-beheerders.

Gebruikers met hogere privileges en cloud-beheerders hebben vaak ruime en ongelimiteerde toegang tot webgebaseerde verkooptools, financiële applicaties en social media. Deze toegang moet consistent gemonitord en beheerd worden, over al die soorten applicaties heen en zonder dat de gebruiker gehinderd wordt in zijn werk. Dankzij een cloud- en mobiel aanbod breidt Vaultive de CyberArk Privileged Account Security oplossing uit naar deze gebruikers met hoge privileges, die vaak het doel zijn van gerichte internetaanvallen.

CyberArk neemt de hoofdlocatie van Vaultive in Israël over, thuishaven van de technologie en het technische personeel. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Het volledige, Engelstalige persbericht staat op de site van CyberArk https://www.cyberark.com/press/cyberark-acquires-vaultive-advance-privileged-account-security-cloud/