CyberArk heeft in het eerste kwartaal een omzet geboekt van 95,9 miljoen dollar, een groei van 34 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Het operationele inkomen op basis van GAAP was 13,6 miljoen dollar. Vorig jaar was dat 4 miljoen dollar. De nettowinst was in het derde kwartaal 13,7 miljoen dollar of 36 dollarcent per aandeel. Een flinke groei ten opzichte van de 6,4 miljoen dollar of 18 dollarcent per aandeel van het jaar daarvoor.

CyberArk introduceerde afgelopen periode onder andere de mogelijkheid om privileged accounts in cloud-omgevingen (zoals AWS-accounts) te beschermen. De nieuwe Application Access Manager biedt bescherming en beheer van privileged access, inloggegevens en (DevOps) secrets voor verschillende applicatietypes en niet-menselijke identiteiten. In totaal schreef CyberArk zo’n 150 nieuwe klanten bij in het afgelopen kwartaal, en staat het totaal op meer dan 4600 bedrijven.

CyberArk Labs bleef ook in de afgelopen maanden belangrijk onderzoek doen en rapporteerde onder andere over de aanvalstactieken op DevOps-omgevingen en hoe container-beveiliging kon worden misbruikt om toegang tot een netwerk te krijgen.

Alle cijfers en meer info is te vinden in het officiële bericht op https://investors.cyberark.com/press-releases/press-release-details/2019/CyberArk-Announces-Strong-First-Quarter-2019-Results/default.aspx