Uitbreiding directieteam geeft impuls aan groei-ambities 

Computest, specialist op het gebied van security, performance en geautomatiseerd functioneel testen, heeft Chris Hazewinkel aangesteld als CEO van Computest Services BV. In zijn nieuwe rol is Hazewinkel verantwoordelijk voor het versterken en uitbouwen van de marktpositie van Computest Services BV, waar naast cyber security-diensten ook de activiteiten voor software performance en compliance onder vallen. De toetreding van Chris Hazewinkel tot de directie van Computest is een strategische stap om de groei te versnellen en het bedrijf sterker en breder te positioneren.

Met Hazewinkel haalt Computest een ervaren leider met een sterk track record in huis. Zo was hij als managing director van onder meer Easynet Global Services en Onepoint verantwoordelijk voor het opzetten en succesvol implementeren van een groeistrategie. Hazewinkel heeft veel ervaring in het ontwikkelen en uitbouwen van ondernemingen, IT-business modellen, optimalisatie en overnames en fusies. Voordat hij bij Computest in dienst trad was hij onder meer oprichter en CEO van het in Los Angeles gevestigde HUP (Humans Unlocking Potential). Hier begeleidde Hazewinkel internationale bedrijven die de stap zetten naar de Amerikaanse markt.  

Computest telt ruim 100 ervaren, met name technisch, specialisten. Het is de enige en grootste partij in Nederland die zowel diensten voor security assurance, applicatie performance en functioneel testen aanbiedt. Met het aanstellen van een aparte CEO voor Computest Services BV wil het bedrijf zich meer focussen en positioneren als de partij die organisaties volledig ontzorgt als het gaat om security, business-risico’s en compliance.”

Veel potentieel om te groeien
Hartger Ruijs, CEO en oprichter van Computest: “De kennis en uitgebreide ervaring die Chris heeft opgedaan maar ook zijn persoonlijkheid sluiten naadloos aan bij wat onze organisatie nodig heeft om verder te groeien. We hebben een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en er is veel potentieel in de markt. Ik zie ernaar uit om deze kansen samen met Chris te verzilveren en onze positie als meest innovatieve en vooruitstrevende partij op het gebied van cybersecurity verder te verstevigen.”

“Computest is een ambitieus bedrijf met enthousiaste mensen”, vindt Hazewinkel. “Op het gebied van security- en performance-diensten hebben we een onderscheidende positie met specialisten die zich tot de Champions League mogen rekenen. Verder vind ik het mooi om te zien dat we ons niet alleen op projecten bij klanten richten, maar dat Computest ook maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt met pro-deo onderzoek naar cyber-kwetsbaarheden. Ik ben trots om als CEO bij te mogen dragen aan de groei van het bedrijf, Computest steviger te positioneren als leider en samen met het team te bouwen aan een succesvolle toekomst.”