Belangrijkste voordelen:

  • Koop Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer in een paar klikken met USD, euro’s of JPY 
  • Bekijk real-time data over prijzen en krijg notificaties bij marktontwikkelingen 
  • Toegang tot het meest actuele nieuws zonder de app te hoeven verlaten  

Cryptocurrency exchange bitFlyer Europa introduceert een eigen app in Europa en Amerika. De bitFlyer app die zowel beschikbaar is voor iOS als Android stelt gebruikers in staat om eenvoudig Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Monacoin (MONA) en Lisk (LSK) te kopen en verkopen. De app voldoet net als de bitFlyer website aan privacy- en verificatiestandaarden. 
  
Al sinds 2014 wordt bitFlyer door miljoenen gebruikers wereldwijd vertrouwd als het meest veilige platform om eenvoudig cryptocurrencies te kopen en verkopen. Bovendien is bitFlyer de enige exchange die de licentie heeft om in Amerika, Europa en Japan te opereren. De introductie van de app is de nieuwste stap in de groeistrategie in Europa en Amerika en biedt gebruikers dezelfde mogelijkheden die al beschikbaar waren in Japan, waar bitFlyer een begrip is en bekend staat als één van de langst bestaande cryptocurrency exchanges.   

Andy Bryant, Co-head en COO van bitFlyer Europa: “Met ons Buy/Sell-platform streven we ernaar om een makkelijkere, snellere en een meer transparante ervaring te bieden waar iedereen via een vertrouwd platform in enkele minuten virtuele currencies kan kopen. De bitFlyer app maakt dit nog eenvoudiger. We houden vast aan onze missie om de wereld makkelijker te maken met blockchain door de transparantie, veiligheid en eenvoud van ons robuuste platform beschikbaar te maken via een makkelijk te downloaden app.”

Koop direct en veilig  
Bij de ontwikkeling van de bitFlyer app zijn de gebruikers als uitgangspunt genomen. Dit maakt het makkelijker voor hen die via een smartphone virtuele currencies willen kopen en verkopen. Huidige gebruikers van bitFlyer kunnen inloggen in de app met hun bestaande accountgegevens, terwijl nieuwe handelaren zich eenvoudig kunnen registreren met een e-mailadres en de benodigde KYC (Know Your Customer) informatie kunnen invoeren zodat zij direct kunnen beginnen met handelen.  Verder biedt de bitFlyer app onder meer: 

  • Real-time data over prijzen, notificaties over de laatste marktontwikkelingen en toegang tot het meest actuele cryptocurrency-nieuws zonder de app te hoeven verlaten. Zo worden gebruikers aangemoedigd om op basis van alle beschikbare informatie beslissingen te nemen.  
  • Inzicht in de stand van zaken en ontwikkelingen op het gebied van winst en verlies. Ook kunnen gebruikers hun handelshistorie bekijken en hun portfolio visualiseren.  
  • De mogelijkheid om een AR-code te scannen om virtuele currencies te versturen en ontvangen met bitFlyer.

10 euro in BTC voor nieuwe klanten die app downloadenVan 21 oktober tot en met 27 oktober ontvangen nieuwe klanten, die de bitFlyer app downloaden en zich als een nieuwe geverifieerde klant registreren, 10 euro (of indien woonachtig in de VS 10 USD) in BTC zonder dat er een storting vereist is.

Uitbouwen productportfolio
bitFlyer blijft het productportfolio verder uitbouwen volgens de visie om de barrières voor de handel in cryptocurrency weg te nemen. bitFlyer Japan biedt al verschillende producten en de introductie van de nieuwe apps in Europa en Amerika zijn het begin van de inspanningen van de organisatie om toegang tot cryptocurrency wereldwijde uit te breiden.  

bitFlyer is enthousiast over de toekomst van de cryptocurrency-industrie en wil een rol spelen in deze toekomst door wereldwijd de standaard voor exchanges te helpen bepalen. Het is van mening dat wet- en regelgeving van fundamenteel belang is voor de toekomst van de industrie, daarom is het bedrijf vaak gesprekspartner bij overleg op het hoogste niveau, zoals bij de recente G20-discussies. bitFlyer was ook betrokken bij de wijziging van de ‘Payments Act’ in Japan, waarbij Bitcoin werd erkend als wettig betaalmiddel.