Wie denkt dat er in de zomervakantie niets gebeurt: think again! Na een selectieproces heeft Toucan Toco, een Franse startup gespecialiseerd in data storytelling, voor ons gekozen als PR bureau in Nederland. We gaan samen werken aan hun reputatie en naamsbekendheid. Naast het beheren van mediarelaties adviseren we over content en het inzetten van evenementen op de Nederlandse markt.

Toucan Toco is opgericht in 2014 en heeft 60 medewerkers. Toucan Toco’s software voor data storytelling wordt door klanten als JCDecaux, Total en Moët Hennessy gebruikt om data op een gebruiksvriendelijke manier te visualiseren. Het uitbreiden van de activiteiten naar Nederland moet bijdragen aan het doel van het bedrijf om data toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk professionals en niet alleen voor analisten en data scientists.

Kevin Duchier, PR manager bij Toucan Toco zegt over zijn keuze voor ItsaRep: “We zochten een proactieve PR-partner met ervaring in de IT-sector die ons kan helpen bij het opbouwen van onze reputatie en mediarelaties. ItsaRep heeft bewezen de juiste kennis en een sterk netwerk in huis te hebben. Daarnaast was er direct een goede klik en past het bureau perfect bij onze informele bedrijfscultuur waar het gezamenlijk behalen van goede resultaten hand in hand gaan met plezier.”

Ik heb ontzettend veel zin om samen met collega Mirjam aan de slag te gaan voor Toucan Toco. Proost, op een mooie samenwerking!