ItsaRep is een feit: drie door de wol geverfde communicatiespecialisten bundelen de krachten. Je kunt er allerlei buzz-woorden op loslaten: synergie, economies of scale, co-creatie. Feit is en blijft dat je samen meer kunt bereiken. De afgelopen jaren hebben we afzonderlijk opgetreden als ZZP’er. Na jaren dienstverband en het aansturen van een organisatie, kozen we er bewust voor om iets anders te doen. Kleinschaliger, andersoortige opdrachten, ruimte voor verdieping en andere zaken. Maar alleen is ook maar alleen, daarom nu deze nieuwe organisatie.

We zijn niet over een nacht ijs gegaan en het is niet zomaar een samenwerking onder één naam. Onze voormalige bedrijven verdwijnen naar de achtergrond en vanaf nu is ItsaRep waar onze focus ligt. Na grondig beraad hebben we gekozen voor de maatschap als bedrijfsvorm. Daar zijn belangrijke redenen voor. Ten eerste willen we niet ‘zomaar’ een nieuw communicatieadvies- en PR-bureau zijn, met een of een paar bazen en werknemers in allerlei hoedanigheden. Door onze organisatievorm is iedereen binnen het bedrijf direct en hoofdelijk aansprakelijk voor het resultaat. Dat merk je als klant. Iedere adviseur die je spreekt is niet alleen kundig, maar doet ook zijn uiterste best, omdat hij of zij dat anders direct zal merken.

Ten tweede is de organisatievorm interessant, omdat we kennis en middelen goed kunnen verdelen en omzet/kosten-stromen persoonsgebonden kunnen inrichten. Handig voor onszelf, en wel zo overzichtelijk voor de klanten. Ze hebben een vast aanspreekpunt die nog net zo flexibel is als voorheen, maar wel een verveelvoudiging aan kennis en kunde meeneemt. De voordelen van een zelfstandig communicatieadviseur gecombineerd met de slagkracht van een bureau.

Wat is de belofte van ItsaRep? We zijn in staat de communicatie van een bedrijf vorm te geven in verschillende soorten content en naar buiten te brengen via uiteenlopende communicatiekanalen. We stappen in wanneer de communicatiestrategie wordt bepaald, adviseren de beste routes en coördineren de verspreiding van content. We stappen pas uit als dat voor elkaar is. Riep iemand daar “It’s a wrap!”?

Hierbij is reputatie leidend. Die van de klant én die van ons. Reputatie management middels communicatie zorgt ervoor dat de juiste doelgroepen de juiste boodschappen ontvangen. Meer weten over wie we zijn of wat we doen? Lees verder op ons blog of de site. Welkom bij ItsaRep – managing reputations.