ARCHOS introduceert tijdens het MWC 2018 een home assistant: ARCHOS Hello. De door ARCHOS in Parijs ontworpen ARCHOS Hello heeft een 7” inch HD of 8,4” inch FHD scherm, Quad Core processor, een hifi speaker en alle aansluitingen. De ARCHOS Hello draait op Google Android Oreo en Google Assistent en is voor veel activiteiten in huis te gebruiken, zoals voice requests, aansturing van apparaten en diensten en videogesprekken. De ARCHOS Hello wordt gepresenteerd op het MWC 2018 (Hall 6, stand B60). Het nieuwe product is beschikbaar in de zomer van 2018 vanaf 129,99 euro voor de 7” inch versie en €179,99 voor de 8,4” inch versie.

Strak design
ARCHOS Hello heeft een modern en strak design en past zo in alle interieurstijlen. De ARCHOS Hello kan worden gebruikt in portret- of landschapsmodus.

Hardware
De ARCHOS Hello is voorzien van de nieuwste hardware-technologieën. Een Quad-Core processor versterkt door 2GB RAM en 16GB intern geheugen, HD of FHD IPS touch screen, HiFi speaker, 4 lange afstand multi-directionele microfoons, een 5MP-camera, WiFi en Bluetooth connectiviteit en een 4000 mAh-accu voor een comfortabele accuduur. Verder is de ARCHOS Hello voorzien van de nieuwste versie van Google Android.

De ARCHOS Hello is ideaal voor het ontvangen en het maken van video-oproepen met Google Duo, het verzenden van berichten, luisteren naar het nieuws, de weersvoorspellingen, verkeersinformatie en andere diensten… met de ARCHOS Hello mis je helemaal niks meer!

 

Applicaties
De ARCHOS Hello is compatibel met diverse applicaties en diensten, zoals Google Music, Spotify en YouTube. ARCHOS Hello kan allerlei soorten informatie distribueren: muziek, foto’s en video’s. Hello kan deze content ook afspelen op een grotere monitor, zoals een televisieschem. Via ARCHOS Hello kunnen allerlei aangesloten apparaten worden bediend. Denk hierbij aan de verlichting, verwarming, rolluiken en bewakingscamera’s. Hello weet met de juiste instructies hoe hij een woning voor alle bewoners – van jong tot oud – comfortabel kan maken