Anniek de Hoop (35), een creatieve communicator met een voorliefde voor content en online, is sinds februari onze nieuwe collega.

Anniek heeft ruim twaalf jaar ervaring in communicatie en content marketing. De afgelopen jaren was ze werkzaam als zelfstandig adviseur in (SEO) content, online marketing en communicatie en werkte ze voor bedrijven als Hans Anders, XSPlatforms, Het Lichtlab en internetbureau Heers. Vanuit de wens om verder te groeien in het communicatievak meldde ze zich bij ItsaRep.

“Na een periode van zelfstandig ondernemerschap als content creator ontstond er onbewust onrust” vertelt ze. “Ik wilde mij niet alleen bezig houden met de productie van content, maar mezelf breder ontwikkelen. Die kans krijg ik bij ItsaRep. Zij zetten content strategisch in voor branding en reputatiemanagement. In mijn recente functies droeg content bij aan SEO, traffic en een groter klantenbestand. Die kennis is de basis die ik meeneem naar ItsaRep om klanten te helpen hun reputatie te versterken.”

“De kracht van ItsaRep zit in de vakinhoudelijke expertise. Er is grote betrokkenheid bij klanten die een eerlijk advies krijgen in plaats van u vraagt wij draaien. Die instelling waardeer ik. En dat doen klanten ook, want veel bedrijven werken al lang samen met ItsaRep. Het is op alle vlakken een PR- en communicatiebureau dat duidelijk in de lift zit. Ik ben trots daaraan te mogen bijdragen”, aldus Anniek.

Erik van de Nadort, Managing Partner van ItsaRep: “De klik met Anniek was er meteen. Haar ondernemende persoonlijkheid en haar ervaring in content marketing en SEO, zijn een mooie aanvulling voor ons bedrijf. Naast het versterken van de reputatie van onze klanten is plezier in het werk belangrijk. Een goede sfeer in het team is daarbij van cruciaal belang en met Anniek hebben we ook op dat gebied weer een fijne collega mogen verwelkomen.”

Ze gaat onder meer werken op klanten Computest en RugGear, en de nieuwe klanten Snap en Western Digital.